Ledarträff

I tisdags, efter en tidig lunch till hästarna hoppade jag in i bilen och körde till Gullmarsstrand för konferens/ledarträff med 33 andra chefer på lite olika nivåer. Vi inledde med lunch med utsikt över skärgården och strax därpå drog det hela igång. Vi har haft en inspirerande föreläsare, gjort ett tankeexperiment med vår division i fokus, funderat på framtiden, tävlat i musikquiz och ätit väldigt god mat. De kan verkligen tillaga fisk på den där restaurangen!

Mitt boende var fem trappor upp med utsikt mot Lysekil på andra sidan vattnet så den kunde jag inte klaga på, fast jag tillbringade nog inte mer än en vaken timme på rummet så det blev inte så mycket njutit av den.

Efter torsdagens lunch blev det hemfärd och jag hann landa lite hemma innan det var dags att hämta barnen på förskolan. Under kvällen här har vi förberett för nästa aktivitet; barnen ska sova hos Axels föräldrar i morgon och jag och Axel ska på hans doktorspromotion med ceremoni och bankettmiddag. Det blir ju en upplevelse i sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.