Nya kompisen

Förra helgen kom det som sagt en ny ponny till gården, för en tidsbegränsad vistelse hos. Hon heter Madicken och ägs av Camilla, en vän till mig som fick ta bort sin storhäst vilket lämnade Madicken ensam hemma. Så nu bor hon hos oss medan Camilla letar efter en ny häst.

Kaprifol och Assim har välkomnat Madicken till sin lilla lösdrift, även om Assim stundtals är lite bossig emot henne. Äntligen någon i sin egen storlek som faktiskt flyttar sig när han säger till, tycker han. Men de kan ändå stå inne alla tre och vila lugnt, vilket ju är skönt när det bara regnar mest hela tiden.

1 tanke på “Nya kompisen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.