April april

Ytterligare en månad har swishat förbi och hoppet om våren är stort, även om det envisas komma snö lite titt som tätt. Men nu kanske det var sista gången!? En liten kort summering av det som jag kommer ihåg från senast!

*Lammen fortsätter att ploppa ut och vi har numera åtta småttingar som skuttar runt i fårhuset. Alla lamningar har gått bra, men såklart blev det lite komplikationer när Axel inte var hemma. Jag fick utöva livräddning i form av värma lamm framför brasan, värmeflaskor under filten och sonda med råmjölk. Det gick lyckligtvis bra och lammet är piggt, även om den går upp lite långsamt i vikt.

*Loke har två lösa tänder!! Vilken milstolpe va, både nedre framtänderna vickar glatt. Det blir spännande att se hur länge de sitter kvar.

*Nora har ridit ut tillsammans med Alma och hennes ponny som bor hos oss tillfälligt. Det blev en 3km-runda över stock och sten i skogen vilket såklart var väldigt skoj!

*Jag har varit på sista chefs-utbildningstillfället i Göteborg så nu när den är över och Stockholmsresorna i stort sett är slut, kommer resorna och lyxiga hotellnätter minska drastiskt!

Nu ser vi fram emot en långhelg och jag hoppas på sol, kanske grill i trädgården, rundor med ponnyvagnen och flera lamm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.