Sommarbarn

Tänk att man kan bli så lycklig av väder. Redan vid frukost sken solen starkt och plusgraderna plockade på. Vid tio kom Noras kompis Orla och hennes mamma på besök vilket var väldigt roligt. Vi tittade på alla djuren, gungade, klättrade i träd och hade fruktstund med inslag av chokladägg.

Ju längre tiden gick desto fler kläder åkte av. Mössor, tröjor och skor flög åt alla håll, sicken sommarkänsla! Tänk sen när det är sommar på riktigt.

Jag och Axel har grejat med staket idag, det om nåt är ju ett vårtecken! Det är hagen vid huset som det ska bli ordning på igen efter att en del av staketet revs i samband med avloppsgrävningen i höstas. Och då passar vi på med en lite ordentlig översyn också när vi ändå håller på.

Till middag blev det äntligen grillat! Vi har pratat om det hela helgen och nu blev det äntligen av. Nils joinade oss, vinet korkades upp och barnen roade sig med målarböcker medan vi väntade på maten.

Det tog dock lite längre tid än tänkt innan maten blev klar, så i slutändan åt vi faktiskt inomhus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.