”Vi skulle ju bara handla glass…”

Efter en regnig tur med hästen i skogen hittade jag en trevlig lapp i brevlådan; mitt paket hade kommit! Det är faktiskt ingen av er som vet, men för en dryg vecka sedan beställde jag en rejäl ryggsäck från utlandet. Jag och Axel fick åka ända till Postens Företagscentrum i Mölndal för att hämta min Amethyst. Kvinnan bakom disken sa att det var det största paketet hon lämnat ut för dagen; jag fick en stor gul påse med min väska i.

Det är inte den mest smickrande bilden på min väska, men det får duga för tillfället. Den rymmer 60+10 liter och är riktigt skön att bära! Har just packat den inför mitt tre-dagars fältjobb så den anlände precis i tid =).

När vi hade hämtat ut min väska gick vi in på Ica Maxi för jag ville testa den ”nya” magnum-glassen Double Caramel, den har funnits förut och var då min favorit så ville se om den var lika god nu. Glassen fanns tyvärr inte inne på Ica Maxi men inte kom vi tomhänta därifrån :P. Vi köpte bland annat en ursöt liten klotgrill!

Denna har vi döpt till Marvin the Paranoid Barbecue och ni som har sett ”The Hichhiker’s Guide to the Galaxy” kanske kan se likheten mellan honom och vår klotgrill!

Vi kom även hem med lite tillbehör till vår Botaniska Trädgård som nu fått en uppdatering. Såhär ser den ut nu:

2 tankar på “”Vi skulle ju bara handla glass…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.