En kortis

Jodå, jag lever fortfarande! Jag har dock inte haft någon tid att sitta vid datorn på nästan en hel vecka. Fältjobbet onsdag-fredag har gått jättebra, och direkt när jag kom hem hann jag precis duscha innan jag, Axel och Susanne åkte till Åmål för att fira systers och mors födelsedagar. Vi hade en väldigt trevlig helg och jag ska nog kunna visa lite bilder därifrån, längre utläggning kommer såsmåningom! Nu ska jag och Axel ut och testa grillen Marvin =) Grillade räkor, kyckling och champinjoner blir det! Serverat med hemmagjord potatissallad (på blå potatis!!) och vanlig sallad! Mums!

See ya!

Uppdatering:

1 tanke på “En kortis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.