Helgen

Lördagen bjöd på en härlig tur till stallet där jag, Susanne och Axel gav oss ut i skogen. Vi hade nämligen fått låna hästen Allan eftersom hans ägare var bortrest. Susanne red Allan och jag och Axel turades om på Alice.

Efter stallbesöket gjorde vi i ordning lite grejer och åkte till Saltholmen där vi grillade massa god mat och tittade på solnedgången, riktigt mysigt =). Vi såg även några små påskbrasor på avstånd och lite fyrverkerier så lite påsk-aktigt blev det allt!

Söndagen började tidigt eftersom det var vår tur att släppa ut de hästar som fortfarande står inne. Kvart över sju åkte vi hemifrån; både jag och Axel blev hämtade av syster. Vi tömkörde Alice lite efter att vi misslyckats med att sätta en vagn bakom henne (vi har inte riktigt rätt delar till ”ihopkopplingen”).

Väl hemma igen var inte klockan med än halv tio och jag och Axel packade med oss lunch och åkte färjan ut till en av skärgårdsöarna; Vrångö. Vackert, soligt och lite blåsigt! Där blev vi iallafall kvar till femtiden då vi åkte hem och åt middag =).

1 tanke på “Helgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.