Dagen före

Jag har inte så mycket spännande att berätta idag heller. Jag var i stallet i förmiddags och kladdade på lite extra färg på några fläckar i Alices box innan jag och hästen tog oss en liten tur i skogen. Nu sitter jag hemma och väntar på att klockan ska närma sig fyra så att jag kan åka till Landvetter och plocka upp syster och Johan. De har ju varit på Sicilien en vecka nu. Förhoppningsvis är flyget i tid så jag hinner med mitt tåg till Töreboda klockan sex. Väl där blir jag hämtad av mamma =)

I morgon är det då dags att börja jobba! Ska bli spännande =) Mer om det kommer väl säkert senare i veckan. På torsdag kväll, alternativt fredag morgon, åker jag till Åmål och Billsvik där jag och Axel ska fira midsommar. Axel rapporterade förut att han har det bra och jag sa att han skulle skriva ett litet inlägg här i bloggen, får väl se om han gör det! 😛

2 tankar på “Dagen före

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.