Första dagen avklarad!

Jag har överlevt! Och jag är nästan helt säker på att jag kommer att överleva resten av sommaren också.

I morse tuffade jag iväg i mammas trofasta gamla volvo och vi tog oss fram till mötesplatsen i Karlskoga nästan helt utan bekymmer. (Vem behöver ljus på bilen mitt i sommaren? Och kan inte bilen sätta på det själv om han tycker att han behöver det?) Jag fick i backen i alla fall, nästan på andra försöket.

Timmarna fram till lunch tillbringades på en slaggdeponi i Kilsta där jag kommer att jobba de första veckorna i sommar. I grova drag går mitt arbete ut på att undersöka mängden metall som finns på ett visst område på den här deponin. Jag ska även göra en ytkartering över hela slaggdeponin och sedan lägga in det i ArcMap. (Tur att jag blev expert på det dataprogrammet i våras. Hrm..)

Efter lunch inhandlades det diverse saker som jag och min kollega (assistent? hjälpreda? slav?) kommer att behöva, så som sprayfärg, förbandslåda, anteckningsblock och mycket annat. Jag kom hem med två Biltema-kassar fulla med roliga saker. Dock får jag inte chansen att använda dem förrän på måndag. I morgon ska jag nämligen till kontoret i Kopparberg och hälsa på, därefter bär det av till midsommarfir i Åmål och Billsvik.

Måste även tillägga att jag har fått hela tre par arbetshandskar och ett par arbetsbyxor =) (Från Biltema, men ändå!) I morgon kommer jag även få (låna) en laptop, det ni!

1 tanke på “Första dagen avklarad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.