Trevlig helg!

Ja det blev en himla trevligt midsommarhelg =)

I fredags kväll blev både jag och Axel upplockade på stationen i Åmål av Anders. Vi tillbringade kvällen med grillad mat, lite dryck och kubbspel; lite uppladdning för morgondagens fest.

Vid tretiden på midsommarafton åkte vi alla fyra några kilometer norrut till Billsvik till Anders mamma Maria och hennes sambo Kjell. Med oss hade vi övernattnings-kit, grillkött, dryck och en tjusig jordgubbstårta á la Camilla. Vi började firandet med sill och potatis (såklart) och det blev även en och annan snapsvisa innan vi började med midsommarlekarna som Kjell ordnat åt oss. Med på festen var, förutom de jag redan nämnt, två kompisar till Camilla och Anders, några vänner och till Kjell och Maria och så deras holländska grannar =)

Uppdelade i två lag tävlade vi i annorluna varianter av krocket och badminton, vi sköt pilbåge och det hela avslutades i en rafflande hästskokastning där mitt lag fick en massa poäng och fick då segern med en knapp marginal.

Därefter blev det kaffe och tårta (fel ordning jag vet!) och flera timmar senare grillat kött och goda tillbehör. Strax efter midnatt blev det ett ganska snabbt dop i Vänern och snart därpå läggdags.

Helgen har även bjudit på friesbeegolv, minigolf, glass och en massa bilkörning för Axels del. =) Det togs löjligt mycket foton under helgen men tyvärr har jag inte dem här hos mig just nu, så tills vidare får ni nöja er med dessa bilder från fredagen.

På söndagen var det dags att åka. Både jag och Axel åkte till Gullspång där vi grillade (gör vi nåt annat!?) och promenerade genom ett soligt Gullspång. På måndagsmorgonen (i morse alltså) lämnade jag Axel vid bussen innan jag brummade iväg till jobbet.

Sådärja! Lite uppdaterade iallafall!

Resten av veckan kommer att bjuda på jobb (som jag kanske skriver om någon dag) en tur till Kopparberg på Kick-Off-träff på onsdag och i helgen bär det av till Göteborg för att börja packa inför den kommande flytten =D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.