Vilken dag!

Ojoj, vilken dag! Vi började klockan åtta i morse som vanligt, skillnaden var bara den att vi slapp packa bilarna idag eftersom vi skulle sova en natt till på samma motel. Vi hade en geologi-förmiddag där vi bland annat kikade på pillow-lava, Golden Gate Bridge, Serpentinit och så avslutade vi trippen med att leta efter Blueschists. Vi hade dock inte så tur med det, den enda Blueshist vi hittade satt i en trädgårdsmur…

Efter detta åkte vi tillbaka till motellet, städade ur bilarna och bytte kläder för att ge oss ut på egen hand i denna stora stad. Jag och Axel och några till tog en buss till Fisherman’s Wharf. Efter en stunds promenad hittade vi ett trevlig ställe där vi tog ett glas vin på Happy Hour tillsammans med god käk. Till detta hörde vi bra livemusik. Vi kunde dock inte sitta där hela eftermiddagen utan vi begav oss snart iväg på nya äventyr. Vi strosade genom China town och sedan gick jag och Axel längs Market Street. Vi hittade dock inte så mycket spännande där utan satte oss snart på en mysig uteservering och tog en öl för att låta tiden gå lite. Klockan nio skulle vi nämligen äta middag tillsammans hela gänget på Fisherman’s Grotto.

Vi och några till kom fram till restaurangen lite före alla andra så vi hann med att ta en drink i baren innan vi satte oss vid vårt förbeställda bord på detta tjusiga ställe. Jag och Axel åt en riktigt god måltid bestående av krabblår och lite annat =)

Nu är klockan alldeles för mycket, vi ska vakna om ungefär fem timmar för att ta oss till flygplatsen. Jag skriver lite här i förhoppning om att Axel snart ska packa färdigt… 😛 Därför får ni inga bilder nu, men jag ska nog lyckas slänga upp några i morgon.

Flyget går klockan nio och det tar fem timmar och tjugo minuter att ta sig till Big Island. Lokal tid är klockan 11.20 när vi kommer fram, så vi tjänar några timmar på vägen dit!

Detta bildspel kräver JavaScript.

3 tankar på “Vilken dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.