Söndag

Det är jobbigt att ha semester!

I går gick vi från vårt hostel vid halv niotiden och var inte tillbaka förrän vid strax efter tre. Det blev en lång promenad! Vi var båda trötta i benen när vi kom hem, vi fick även några blåsor på fötterna i värmen..

Vi började vår promenad med att gå förbi Hilos Shopping Center, men klockan nio på en söndag var det inte så mycket som var öppet 😛 Vi letade även efter turistbyrån för att köpa kartor men den verkade försvunnit, vi kunde iallafall inte hitta den. Därefter satte vi kurs mot dagens huvudmål, nämligen Rainbow Falls och Boiling Pots. Fina utsiktsplatser över en flod med flera vattenfall, var riktigt fint.

När vi kom tillbaka till vårt hostel vilade vi någon dryg timme och gick sedan ut på ännu en promenad, nu hade vi tänkt att bada och snorkla lite i havet men mörkret kom tidigare  vi trott och tidvattnet började rulla in precis när vi kom fram till stranden. Därför nöjde vi oss med att sitta vid stranden en stund och titta på vågorna som kom rullande. Väl hemma igen lagade vi mat på egen hand, lokal fisk (Kai?) blev till en god pastasås. Klockan halv tio däckade vi totalt och sov ända till halv sju =)

Klockan tio nu på förmiddagen ska vi hämta vår hyrbil och ge oss iväg på äventyr längre bort!

2 tankar på “Söndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.