Måndag

Jag ligger lite efter med uppdateringen här på bloggen, men det beror faktiskt lite på att internetet varierar i styrka och är ibland för dåligt för att lägga upp bilder. Och då är det ju inte lika roligt, eller hur?

Iallafall, i förrgår hämtade vi ut vår bil. En riktigt fulsöt liten sak som vi döpt till Humpy. (Efter valen, ni vet). Vi susade genast iväg norrut längs kusten och körde in på lite småvägar och stannade vid vackra platser för att fota lite och så. Vi körde till nordspetsen på ön och fortsatte runt till Kona, som ligger på västkusten. Där stannade vi några timmar, såg oss omkring i denna mysiga stad och satte oss sedan på en restaurang med utsikt över havet och solnedgången. Därefrån åkte vi inlandsvägen tvärs över ön (och delar av vulkanerna) tillbaka hem till Hilo.

Detta bildspel kräver JavaScript.

4 tankar på “Måndag

  1. Och så säjer du ingenting om ‘uppdatering’ på FB?!?
    Grattis!! Vi skålar med glaserna i direction Hawaï. Saft till Kaj och NIls och en liten ‘hupsakeetje’ till mig.
    Det ska vi göra om när vi träffas på riktigt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.