Volcanoes National Park

Igår var det vulkaner för hela slanten! Vi vaknade som vanligt vid sjutiden på morgonen och inte alltför långt därefter åkte vi söderut mot Volcano. Där åkte vi in i nationalparken och åkte direkt bort till Hawaii’s mest aktiva vulkan; Kilauea. Från The Jaggar Museum såg vi en stor caldera med en mindre krater i sig, som är högst aktiv =) Det rök ganska bra där i hålet, men vi kunde såklart inte se någon lava här heller.. Dock var det riktigt häftigt att se bara röken!

Hela dagen gick i vulkanernas spår och vi såg massa gamla lavaflöden, regnskog och mera lavaflöden. Att det kan finnas så mycket lava på den här lilla ön! 😛

På kvällen kom vi tillbaka till vårt vandrarhem och innan vi gick ut för att äta fräschade vi upp oss lite. Eftersom vi hade något roligt att fira hittade vi en lite finare restaurang som vi gick in på. Här åt vi god laxpasta, sallad och drack vin till det. Till efterätt åt vi ananaspaj och Axel drack kaffe såklart =) Riktigt mysig restaurang, och vi kunde titta ut över en liten damm med stora färgglada fiskar. (Typ gigantiska guldfiskar) Maten var jättegod och servicen prima! Det roligaste var att de kom och fyllde på våra vattenglas så fort vi hade druckigt en liten klunk!

Här kommer en massa bilder från denna dag:

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.