Borta bra men hemma bäst!

Hemresan var lång men till sist, efter lite strul med försenade plan och byte av plan, landade vi på Landvetter och kunde ganska snabbt åka hemmåt till vår kära lägenhet och vår (stora!) kissekatt.

Gårdagen gick åt till en snabb visit på skolan, en tur till hästen och fika med syster, systerson och mamma. Eftermiddagen slutade i en powernap då vi inte kunde hålla ögpnen öppna längre.. Idag är det bättre iallafall!

Vi vaknade tidigt i morse och när klockan blev halv åtta kunde vi inte lägre ligga kvar i sängen utan vi gick upp och åt frukost. JAg åkte iväg till stallet och Axel stannade hemma. Klockan tio kom nämligen låssmeden och bytte lås på vår dörr. (Vet inte riktigt varför, det ser lika dant ut).

Hästen var söt, lurvig och pigg. Vi skrittade ut en sväng i det ganska trista fast ändå lite mysiga höstvädret som råder här i Göteborg. På hemvägen mötte jag upp Axel inne i stan och vi gick till Nordstans Guld där vi pratade lite om våra idéer med en mycket trevlig och hjälpsam ung kvinna. Får se om det kan bli nåt =)

4 tankar på “Borta bra men hemma bäst!

  1. Borta bra men hemma Häst! Låter det som. Men du vet hur du ska hålla dina läsare i spänning. Vad för idéer??? 🙂 Välkomna hem i alla fall.

  2. Tack så väldigt mycket för allt skrivandet ifrån USA! Roligt att ‘resa med’. Super att du han med och ‘blogga’ hela tiden. Jag har uppskattat det.
    Det är lättare skriva sådant på holländska… 🙂 Om det är ofatbart, fråga Axel. Han kanske förstår min ”holsvändska” 😛
    Kram

  3. Vad spännande! Ungefär hur länge får ni vänta? Axel glömde förresten ett förstoringsglas här igår, det låg i fåtöljen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.