Labarbete

I förmiddags var jag och Axel på CityAkuten och fick våra sista vaccinationssprutor. Vi påbörjade ju en serie med Twinrix innan vi drog till USA och nu när det verkar bli en resa till Sydafrika i höst är det ju bra att bli klar med det!

Sitter just nu i skolan och väntar på att klockan ska ticka fjorton minuter till, då är det dags att ta nästa prov i pipet-analysen som vi påbörjade för några timmar sen. Efter det är det ytterliggare en timme till innan nästa prov ska tas, och så ska ett sista prov tas i morgon vid tolvtiden. Så det blir ett skolbesök även i morgon, trots att det är röd dag och allt!

I morgon är det även dags för hoppträning igen! Får se vad jag ska tvinga mina elever att göra den här gången 😉

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.