Hoppträning

Säsongens näst sista hoppträning för mig gick av stapeln i regnvädret i går eftermiddag/kväll. Axel var med mig och vi hjälptes åt att ”dekorera” banan, idag stod nämligen ”hoppa roliga/konstiga/läskiga hinder” på schemat. De fick hoppa (förutom uppvärmning på vanliga hinder) svinrygg, trippelbarr, solfjäder, mur av ”sockerbitar” och räcke med tunna under. Mitt ”ess i rockärmen” för den här träningen var att de fick rida ut genom den ena grinden på ridbanan och hoppa över ett litet hinder in genom den andra grinden. Mycket uppskattat av ryttarna och det fick det flesta hästarna att bli lite snurriga i huvudet av förvåning!

Trots regnet blev det riktigt lyckat och jag ser fram emot nästa träning och den kommande hopptävlingen, där iallafall tre av mina elever ska vara med och hoppa!

Lite bilder från dagen:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.