Fredag

Om ca 1.5h kommer tandläkaren till stallet och Alice ska få sina gamla tänder kollade, plus årets vaccinationsspruta för hästinfluensa. Efter det ska jag och Axel åka till Susannes och Johans stuga där hela min familj kommer att vara under dagen. Jag har mina misstankar om att det är nåt lurt på gång när vi ska samlas allihop sådär! Det är säkert så att vi inte alls bara ska titta på hur fint de har gjort vid stugan, vi ska säkert jobba också!! Varför skulle man annars lura dit HELA familjen lixom om man inte vill ha hjälp med nåt riktigt, riktigt tungt arbete? Typ lägga nytt tak, gräva vallgrav eller kanske skörda åkern. Jaja, vi får se. 😉

Stugan

Stugan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.