Sol och åska

Sådana här soliga och varma dagar borde det ha varit förbjudet att vara i skolan. Instängd i en labsal utan fönster mellan nio och halv fem är inte det bästa sättet att njuta av solen. Turligt nog är det riktigt roligt att leka lärare bland lera och hydrometrar! Studenterna har idag använt en delningsmaskin, en vändningsmaskin och en ultraljudsmaskin för första gången, visst låter det som avancerade grejer? De har också påbörjat sina första hydrometeranalyser (det blir fler under åren på GVC!) som ska bli klara i morgon någon gång. På förmiddagen i morgon är jag ledig (ska dock ägna tiden åt tentaplugg) och mellan klockan ett och klockan fyra ska jag jobba lite till.

Lagom till att jag och Axel kom hem försvann solen sakta men säkert och ersattes av årets första riktiga sommar-åskväder. Lite mysigt att sitta i soffan med balkongdörren lite på glänt och lyssna på regndropparna och mullret utanför.

Katla ligger under bordet på balkongen och är troligtvis ganska nöjd över att solen försvann. Vem gav honom så mycket päls?

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

1 tanke på “Sol och åska

  1. Ja tydligen åkte han i förmiddags eftersom jag kände på honom igår och han ömmade rejält när jag kände igenom ryggen, och sen hade han tydligen dåliga hovar, och nåt knas med musklerna? så dom bestämde sig för att lämna tillbaka honom. Det var endast på prov. Så tjejerna ska väl leta ny häst antar jag 🙂

    Ja visst är det fullt med flugor, stackars våra små djur 😦 inte kul för dom! har sofia släppt ut tamina än? Kram R

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.