Hur gick tentan?

Ja den gick inte alls kan man säga! Fem minuter innan tentan skulle börja hade jag fortfarande inte hittat någon information om vilken sal tentan skulle gå i. Den vanliga tentasalen var helt övergiven så där kunde den ju knappast vara. När klockan slog hel knackade jag på dörren studentcentrum som öppnade just då, lite smått nervös för att jag inte hittat salen och lite smått irriterad över att det saknades information.

Tenta, idag? Nej idag går det ingen tenta. På måndag är det tentor.

Vad sa du?

Det visade sig alltså att det inte var någon tenta idag över huvud taget, den går inte förrän på måndag. Tydligen så var det schemat som jag hade hemma, sparat på datorn, en gammal version. Tittar man på en nyare version så är tentan på måndag, inte idag. Jaja, inte nåt att bli arg för direkt, eftersom jag inte har haft så mycket tid/ork till att plugga. Tur att det inte var åt andra hållet (i stil med, ”nej tentan gick förra veckan”).

Så förmiddagen gick åt till att jobba med miljöprojekten som möjligtvis, kanske börjar närma sig slutet. Vid lunchtid åkte jag till stallet för att invänta veterinären. I fredags skulle ju veterinären komma och vaccinera och kolla tänderna på Alice (och några till) men en fölunge åt fel håll satte stop för detta och veterinären kom idag i stället.

Så nu är Alice skyddad mot hästinfluensan ytterliggare ett år och enligt veterinären har Alice skött tandborstningen riktigt bra sedan förra besöket.

Bild från förra tandläkarbesöket. Riktigt såhär drogad behövde hon inte bli idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.