Roliga tider

Om vi bortser från tentor och redovisningar så är det några roliga veckor som ligger framför oss nu. I morgon kväll ska jag rida dressyrlektion för Sofia igen, hoppas det blir lika roligt som sist! I morgon och på fredag ska jag ut i skogen med ett par studenter och lära dem se skillnad på lera och sand (överdriver lite nu) och med tanke på vädret kan det bli riktigt härligt att slippa se insidan av skolan i ett par dagar. Nästa vecka inleds med sakerna som jag nämnde i första meningen men på torsdagen har jag min sista hoppträning, får nästan hitta på något extra kul, men hur ska det kunna bli roligare än förra lektionen?

Den 1:a och 2:e juni ska jag jobba på Geologiska Föreningens årsmöte som hålls på skolan. Jag ska bland annat servera mat, hämta blommor och ställa iordning bord (inte geologi-jobb kanske, men det är ju en massa geologer där iallafall!) och jag ska även få följa med på exkursionen som årsmötet ska åka på.

Den 3:e Juni är ”the big day” då min hopptävling går av stapeln i stallet. Hoppas på regn under natten så att underlaget på ridbanan är som bäst, sedan vid ca halv nio-tiden kan det få bli sol! (fast inte för varmt, då blir hästarna sega) =)

På eftermiddagen samma dag åker jag och Axel till Holland i vår gröna bil! Det är verkligen på tiden nu, det är nästan 1.5år sedan vi var där nere och hälsade på Axels familj. Dagarna i Holland kommer bland annat att fyllas av roliga släkt-möten, en dag i Amsterdam och en dag på Spa (förlovningspresent från Axels familj som vi ännu inte ”använt”). Någon gång på fredagskvällen är vi tillbaka i Göteborg och dagen därpå packar vi in blommorna, katten och hästen i transporten och åker till Gullspång och jobbar över sommaren!

Ska bli kul att återigen rida runt Krusås, galoppera i Salen och klättra över Bergen med Alice!

Här ska jag och Alice galoppera i sommar! Bild från förra sommaren då jag lånade Afrodite för att bota min ridabstinens.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.