Helgen som försvann

Ja helgen försvann i snabb takt! Men så är det ju när man har roligt. I lördags förmiddag tillbringade jag ett antal timmar i stallet med lite ridning, pyssel och en massa prat med gamla och nya stallkompisar. Även om det är otroligt skönt med ett lugnt litet stall som det i Gullspång så är det även fantastiskt roligt med ett sådant stort stall som det i Göteborg! Det finns alltid någon att rida med eller någon att smida planer för framtiden med!
Alice verkar känna sig som hemma och hon är pigg och glad!

image

Alice i sin lilla tillfälliga hage.

image

Lösdriften och dess matplats.

image

Närbild på maten och dess nya nät som gör att det tar lite längre tid för hästarna att äta upp sin mat.

Vi hann även med att gå på födelsedagsfest i olofshöjd och tvätta massa kläder innan helgen tog slut. Nu är jag på några timmars besök i gullspång igen, innan jag åker upp till Dannemora för sista jobbveckan innan skolan börjar. Axel jobbar i Göteborg måndag och tisdag innan han ska till Gränna för sina sista arbetsdagar där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.