Springbok

Efter en lång dag i bil (dryg 500km) är vi framme vid kvällens Bed&Breakfast som ligger i staden Springbok. Och tänka sig, här finns också internet!

Vi har stannat på ett par ställen på vägen, men annars har dagen mest bestått av bilkörning så jag har egentligen inte så mycket att skriva. Vi har åkt norrut genom ett stäppliknande landskap som är otroligt varmt och ganska tort. Här växer enbart en massa små buskar överallt. I början av resan åkte vi genom ett odlingslandskap där det odlades vete och apelsiner för det mesta, men det var även stora fält med hundratals får, kor eller några hästar.

Just nu är grillen igång och ikväll blir det grillad potatis, lök, paprika, squash och revbenspjäll, inte så tokigt? Gitarren går varm och vi har det hur mysigt som helst! I morgon tror jag att vi ska på vårt första gruv-besök så vi ser alla fram emot morgondagen och vi kommer faktiskt att bo i Springbok även i morgon natt så ni kan nog räkna med att se lite bilder även från i morgon, så om ni undrar nåt så passa på att fråga!

Här är dagens:

Måste föresten säga att vårt boende för natten är hur fint som helst! Kan se om jag kan få till några bilder i morgon när det är ljust. Mitt och Axels rum har jättefint ljust stengolv som är väldigt hårt. Om man tappar en vinflaska på det så går flaskan sönder och det blir vin överallt. Det vet jag.

5 tankar på “Springbok

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.