Strömavbrott

Ja inte kunde jag uppdatera igår inte, här blev det strömavbrott så internet var inte alls tillgängligt såklart. Turligt nog kom strömmen tillbaka i går sent på kvällen så nu till måndagsfrukosten blir det lite datatid!

Igår var en riktigt trevlig dag ska ni veta! Vi började dagen med två redovisningar vid halv åtta och vid åttatiden åkte vi iväg till dagens mål. Vi tillbringade dryga två timmar med att vandra och klättra runt på ett berg/större kulle och kikade på de olika bergarterna som fanns där. Det var nästan olidligt varmt, solen stekte på riktigt bra när vi kom högre och högre upp, men vem klagar på värmen lixom? Utsikten var riktigt fin, även om man inte ser så jättelångt i det kulliga landskapet som vi befann oss i. När klockan närmade sig tolv gick vi tillbaka till våra bilar och åt lunch. Därefter åkte vi tillbaka in till Springbok för att handla innan de stängde, det var ju söndag igår så vid ett-två var typ allt stängt. (De andra dagarna har allt stängt vid fem-sex-sju tiden så det gäller att komma på vad man vill handla innan kvällen kommer!).

När vi handlat klart säger vår ”reseledare” att nu har vi kollat på all geologi för denna förmiddag så vi kunde åka tillbaka till vårt boende och LÄGGA OSS VID POOLEN!!! 😀

Så mellan klockan ett och halv fyra låg vi och stekte på poolkanten och svalkade av oss i det iskalla vattnet, bättre än så kan man nog inte ha det när temperaturen utomhus (i skuggan) ligger över 25 grader. När kvällen kom och det blev lite svalade hade vi två redovisningar, sedan åkte vi en bit för att kika på lite mer sten och sen åkte vi även och käkade lite mat.

Jag tror att det är idag vi ska ner under jord, trodde först det var igår men så var ju inte fallet. Får vänta och se helt enkelt!

1 tanke på “Strömavbrott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.