Slutet närmar sig

Ja nu är vår resa snart mot sitt slut, och inte har ni fått tagit del av så mycket av den som jag hoppades då det inte har funnits internet längs vägen. Vi är nu tillbaka i Two Oaks, i Somerset West i närheten av Kapstaden, där vi bodde de första nätterna på vår resa. I morgon är sista dagen på vår resa och den ska tillbringas på Table Mountain här i närheten. Vi kommer att vandra upp på berget vilket nog kommer ta ett par timmar, men jag tror nog att utsikten där uppe är värd slitet! I övermorgon tar vi flyget i från Kapstaden på kvällskvisten och är hemma i Göteborg runt ett på onsdag.

Vädret har varit underbart under hela resan med mellan 20 och 30 grader varmt, endast en dag har fått lite regn och det var väldigt välkommet.

Självklart har vi tagit en massa fina bilder på resan och i stället för att slänga in ett enda tråkigt inlägg med hundra bilder så fortsätter jag helt enkelt att skriva på vår resa där den slutade med det senaste inlägget i Springbok. Så håll lite koll här så kommer snart fortsättningen på vår Sydafrika-resa, från Springbok till safari i Kgalagadi, till diamanter i Kimberley och till morgondagens vandring uppe på Table Mountain!

1 tanke på “Slutet närmar sig

  1. Skönt höra från er! Hoppas avslutningen blir super. Jag kolla in här så ofta som mögligt, är väldigt nyfiken… 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.