Julen är över

Så nu är vi tillbaka i lägenheten i Göteborg där vi kan vila upp oss efter några intensiva dagar i Åmål. Systers (fantastiska!) hus har varit smetfullt med folk (och bebisar!) i flera dagar och det tar ju på krafterna. Det jobbigaste, och roligaste, har helt klart varit de stenhårda biljardturneringarna sent på kvällarna när de små har gått (tvingats) till sängs. Även de kluriga kamperna i ”Partners” (Fia med knuff i modern tappning) har bidragit till en mycket lyckad julhelg.

Maten har varit god i alldeles för stor mängd, men det är ni väl inte så förvånade över att höra. Julklappsspelet var ovanligt spännande i år; när alla paket samlats på bordet var det hela femton stycken i olika storlekar, former och presentpapper. Kampen om klapparna var hård och huvudstriden höll sig kring ett par små fönsterlampor, en kabelvinda och en glassmaskin. Jag hade vantarna på lamporna en kort stund innan någon annan snodde dem för mig! Jag kom dock hem med två jättefina prydnadssaker, så jag är nöjd ändå! Axel fick tag på en Jamie Oliver-stekpanna.

Flest julklappar fick min systerdotter helt klart, hon somnade med både böcker, lego, leksaker och en alldeles egen veteranbil bredvid sängen! Tydligen så gäller regeln ”inga julklappar” inte för syskonbarnen, för de fick hur många paket som helst. Men Katla är visst inte tillräckligt fin för julklappar, för jag och Axel gick helt lottlösa ur den julklappsutdelningen. Taskigt, för jag tror faktiskt att Katla skulle uppskatta legobitar tio gånger mer än småungarna.

Lite bilder från gårdagen kommer här! De flesta är helt ärligt stulna ur syrrans kamera så jag hoppas att det inte var några konfidentiella bilder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.