Bil på hal is

När vi lämnade Åmål i går var det flera decimeter med fin, vit snö överallt, men ju närmare Göteborg vi kom desto mindre snö var det. Idag är det lite småregn i luften och plusgrader så snön smälter undan och lämnar en del is efter sig. Jag tog mig till stallet utan några problem på förmiddagen idag, men det var desto svårare att ta sig hem!

När jag hade åkt halva grusvägen stod nämligen en bil stilla i en backe, och den kunde inte komma upp. Grusvägen var i princip helt isbelagd så det var inte så konstigt. Som tur var, var stallägaren just då iväg med bil och transport för att hämta grus att lägga på isvägen så efter ett tag kom hon tillbaka och vi kunde grusa isen så att bilarna kunde komma upp. Vid det här laget var det fyra bilar som stod stilla och väntade, förutom bilen som hade transport bakefter. Efter lite trixande med bilar fram och tillbaka så kunde jag äntligen åka hem, då hade jag stått där på grusvägen i en hel timme så en varm dusch var välkommet när jag kom hem!

Snart kommer Axels tre syskon hit och då blir det bio!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.