Nya rutiner

Nu när hydrogeologin är över gäller det att skapa nya rutiner igen. I går lyckades jag inte så bra med det, det var alldeles för trevligt i stallet för att vilja åka därifrån. Jag lyckades lite bättre idag i alla fall!

Jag var i stallet vid sjutiden som vanligt och idag skötte sig hästarna lite bättre igen.  Några dagar i förra veckan var de ju lite överallt och inte där de skulle vara, men idag traskade de fint ut i sina hagar igen precis som de ska. Mockningen gick relativt smidigt och sen fick Alice en promenad tillsammans med en annan häst i stallet (en sjukling som ville ha sällskap) innan jag red ett dressyrpass på ponnyn Nemo som jag rider ibland.

Innan jag hann åka hem kom jag på att det är min dag att mocka lösdriften, så jag fick dra ut skottkärran igen för att mocka lite till! Sen blev det dusch, lunch och skola. Nu när kursen är slut är det examensarbete för hela slanten och just nu försöker jag komma på vad det var jag jobbade med. Det var ju fyra veckor sen sist så det tar lite extra tid innan jag hittar tillbaka. Vilken data är vilken, vad höll jag på med, vad är nästa steg. Jag tror jag precis har kommit fram till att jag körde fast precis innan jag började på hydrogeologin, så nu har jag kört fast igen. =)

IMG_0253

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.