Gräsanka

Eller vad man nu säger. Axel har i alla fall lämnat mig för ett par dagar då han och hans syster ska hälsa på familjen i Holland. Jag är hemma och tar hand om katten och hästen och jobbar ikapp på examensarbetet.

Än så länge går det ganska bra. Katten mår bra och hästen är oförskämt pigg, hon hade dock hårda gallor på ett framben idag, men jag hoppas att det ska vara borta tills i morgon för hon var inte varm, svullen eller ett dugg halt. Men det blev ändå ingen hoppning för henne som jag hade planerat utan en skrittur i morgonsolen. För min del gjorde det inte så mycket, jag hoppade nämligen Nemo i stället och han skötte sig så bra så! I helgen ska jag hålla i årets första hoppträning i stallet så kändes bra att ha hoppat lite själv innan!

Även exjobbet går framåt, jag tror att jag har kommit förbi det där stadiet jag satt fast i i går. Jag vet nu vad jag ska göra, bara inte riktigt hur. Men det löser sig nog. Ska tänka lite.

Den största nackdelen med att Axel har åkt till Holland är helt klart att han tog MIN bil. Fem hela stalldagar utan bil, varav två då hästarna ska ut tidigt på morgonen. I-landsproblem…

Jag kan såklart se flera fördelar med det hela också, men det kan ni nog också. =)

IMG_3191Hoppning i mars förra året (2012).

 

5 tankar på “Gräsanka

  1. Lieve Lovice wat jammer van die auto maar nog een grote jammer dat je niet mee kon komen in verband met de veestapel!!! Maar wens je wel fijne dagen en een goed weekend en weer tot een volgende keer. Groet en liefs oma

  2. Fin bild!

    Det skulle vara jättekul om du kollade in på vår blogg! & lämnar din åsikt i en kommentar om vad du tycker om bloggen, vad man kan förbättra eller lämnar ett tips. Kram! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.