Långfredag

Kortfredag! Vart tog den här dagen vägen?

Låt se.

Jag vaknade klockan sex av ren vana men kunde ganska snabbt konstatera att jag kunde gosa ner ansiktet i kudden ett tag till. Även Katla sov en stund till och ville inte ha frukost förrän en dryg halvtimme senare. Då fick han mat och sen gick jag och lade mig igen och sov fram till klockan nio då klockan ringde. Då blev det frukost, katten gick ut och så åkte jag iväg till stallet vid tio; framme vid elva.

Väl där fixade jag en box innan jag tog in Alice och borstade bort hår i fyrtio minuter. Om det blev någon skillnad? Nej inte direkt! Sen red jag och en stallkompis ut en sväng i en dryg timme och sen vet jag inte riktigt vad som hände. Klockan blev halv fem innan jag riktigt gjorde något mer. Pratade lite, grejade lite, tittade på träning, pratade lite till. Märkte inte riktigt att klockan var så mycket förrän jag satte mig på bussen och upptäckte hur hungrig jag var. Hade lixom inte tänkt att vara i stallet så länge så jag hade inte med mig någon lunch eller så. Tur att jag hade färdig mat att äta när jag kom hem =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.