Helt lagligt!

Jag har upptäckt en väldigt fiffig sida på internet, nämligen ”Släpvagnskalkylatorn”. Där kan man skriva in bilens registreringsnummer och släpvagnens registreringsnummer och genom ett enkelt klick få reda på om du får köra ekipaget på ditt körkort.

Denna har jag använt idag och upptäckt att det är helt lagligt för mig att dra stallets transport med min bil som ju har krok! Jag fick tillochmed veta att jag får stoppa in Alice i transporten också! Jag får lasta 710kg, och SÅ mycket väger hon faktiskt inte.

Se här, bildbevis:

Släpvagn

Nu är det ju inte så att jag ska dra iväg Alice någonstans den närmaste tiden, men nu vet jag att jag får i alla fall! Kanske, kanske kan vi åka till den där terrängbanan senare i vår och skutta lite. Vore ju lite skoj.

Sen är ju en annan fråga om jag verkligen VILL åka utan pappa som chaufför, men som sagt. Nu vet jag att jag får! =)

 

5 tankar på “Helt lagligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.