Gourmetmiddag

Även om det är jättekul och oftast väldigt gott att gå ut på restaurang och äta så är det faktiskt inte alltid helt nödvändigt. Vi åkte till Småland idag för att hämta hem Katla, och då passade vi såklart på att fika med Axels farmor Greta som bor på gården där Katla har varit medan vi varit bortresta. Vi fick även en tur i hennes grönsaksland och hon fyllde en hel korg med godsaker så som potatis, morot, majrova, lök, squash, gurka, tomater och sallad, som vi fick med oss hem.

Vi gick även en kort tur i skogen runt gården och plockade omkring 0.5 liter svamp som även dem hamnade i bilen. Så när vi kom hem lagade Axel en riktig gourmetmiddag med ungsstekt fläskfilé med svampsås, rotfrukter i ugn och en fräsch sallad, med nästan endast råvaror från Gretas trädgård! Då kan det ju inte annat än att smaka gott!

IMAG1590

3 tankar på “Gourmetmiddag

    • Ja han verkar allt nöjd! Han var tyst hela vägen hem och är väldigt kelig och social =) Men han har nog haft väldigt roligt också, medan vi varit borta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.