Hemma igen!

Gårdagen blev relativt händelselös, i alla fall om man jämför med resterande delen av vår fantastiska resa. Vi lämnade vårt boende i Agrigento vid tiotiden, packade och klara för flygresa fastän flyget inte gick förrän klockan elva på kvällen. Vi körde två timmar till Catania, där flyget skulle gå, och gick omkring lite i staden en sväng. Tanken var egentligen att gå in på ett naturvetenskapligt museum men eftersom det hörde till ett universitet och det var lördag så var det stängt. Vi hamnade i stället på en mycket trevlig restaurang/bar mitt emot museet där vi åt en rejäl, sen, lunch för att klara resten av dagen.

Efter lunchen traskade vi tillbaka till bilarna och tillbringade sedan ett par timmar i ett köpcentrum alldeles intill flygfältet innan vi gav upp och åkte till flygplatsen. Bilarna tömdes och lämnade tillbaka och sen följde ett par timmars väntan innan vi kunde gå på planet som lyfte kvart över elva.

I Amsterdam skiljdes vi åt; jag och Axel gick vidare till ny incheckning och för resten av familjen Sjöqvist väntade en dryg timmes körning hem till Warns. Jag och Axel fick dock inte riktigt checka in ännu. Vi var framme vid incheckningen vid tretiden på natten men den öppnade inte förrän vid halv fem så vi hittade ett avskilt hörn en trappa upp och la oss för att vila tills det blev dax. Då kunde vi lämna av väskorna, gå i genom säkerhetskontrollen, dricka lite kaffe/varm choklad och kika lite i butikerna innan vi boardade flyget till Göteborg klockan 06.55.

Nu är vi hemma i lägenheten igen och det känns lite skönt att vara hemma, trots att det pölar lite därutanför fönstret. Vi sov riktigt bra på flyget hit så nu ska vi bara äta lite mat innan vi reser vidare till Småland för att hämta hem vår kissekatt. Och inte heller blir det någon vila i morgon, för då åker vi till Skåne och hämtar hem min saknade häst!!

1 tanke på “Hemma igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.