Barnvakt

I förmiddags cyklade jag hem till Susanne och passade Lucas i en timme ungefär medan syster åkte till sjukhuset en sväng för kontroll. Lucas och jag gick till lekplatsen bakom deras hus och roade oss kungligt i det vackra vädret. Det är inte ofta jag kan bygga sandslott, gunga, baka sandkakor och åka rutschkana bara sådär! Vet inte vem som var mest road =)

IMAG1647

När Susanne var tillbaka fikade vi en stund innan jag cyklade vidare till skolan där Axel hjälpte mig lite på traven med ett data program så jag kunde bli klar med mineral-letandet i mina prover. Jag tror att jag hittade de flesta och de viktigaste mineralen i alla fall så det var ju bra! Nu ska det räknas på det också…

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.