Lördag

I går var det en riktigt aktiv dag både för mig och Axel. Vi började förmiddagen med att cykla till stallet tillsammans där vi pratade med stallägaren och pussade lite på Alice innan vi cyklade hela vägen hem igen. När vi var hemma duschade vi och bytte om och jag hann titta lite på EM i hoppning innan vi hoppade upp på cyklarna igen, denna gången rullade vi till centralstationen. Camilla, Anders och lilla Elina är nämligen i Göteborg i helgen för Anders sprang Midnattsloppet i går kväll, så vi träffade upp dem i stan. Vi promenerade runt i stan i en timme ungefär, tills Susanne, Johan och Lucas mötte upp oss, då satte vi oss på ett café och fikade och pratade en stund.

När vi var nöjda gick vi till trädgårdsföreningen, ett inhängnat område där vi kunde släppa de små lösa en stund så de kunde rasta av sig lite! Lucas sprang runt som en liten duracellkanin medan Elina och hennes kompis Tilde tyckte det var roligast att putta runt på varandras barnvagnar. Roande var det i alla fall!

IMAG1649

När klockan blev läggdags för barnen skiljdes vi åt och jag och Axel gick faktiskt tillbaka en bit längs avenyn och in på Bishop arms där vi tog varsin öl och hamburgare. Inte så tokigt avslut på eftermiddagen! Sedan promenerade vi tillbaka till centralstationen där vi parkerat cyklarna och cyklade hemåt igen. Väl hemma gjorde vi ett försök till att titta på film, men jag måste erkänna att jag somnade i soffan ganska snabbt =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.