Höstens intåg

Även idag blev det tidigt till stallet och Alice och jag gav oss ut på en barbackatur i skogen på en ca fyrtio minuter. Idag tog vi faktiskt en galopp på en av grusvägarna och Alice kändes väldigt pigg och fin. Även i traven var hon på framåt, men lyssnade fint när jag tyckte att hon kunde jobba lite.

Trots supersoligt och fint väder idag känns det ändå lite som att hösten är på intågande. Alice har redan börjat odla björnpälsen och tidigt på morgonen är det lite kyligare ute. På söndag kommer stallets hästar in på natten efter sommarens bete där de gått ute dygnet runt och bara det gör att hösten känns närmare än förut. Jag kommer släppa ut hästarna i september månad, precis som jag gjorde innan sommaren, men sedan hoppas jag ju att jag har ett annat jobb att åka till. Om knappa tre veckor vet vi nog svaret på det!

IMG_7007

En av mina favoriter, från September 2012

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.