Tömkörning

Alice stod fint och väntade på mig vid grinden när jag kom till stallet i morse och hon såg uppriktigt glad ut när jag kom. Troligtvis  beror det på maten jag ger henne, men jag tror också att hon gillar uppmärksamheten som hon får. Lite roligt är det väl att få röra lite på sig utanför hagen också!

Hon fick på sig tömkörningsgjorden, träns och tömmar idag för lite jobb utan ryttare på ryggen. Vi promenerade en bit på grusvägen som uppvärmning innan vi gick in i paddocken där jag tömkörde henne både på rakt spår och lite på volt. Hon gick ganska bra bitvis, men jag önskar att jag vore lite duktigare på det där med tömkörning så jag kunde få henne att arbeta lite bättre. Men övning ger färdighet, så vi får träna mer helt enkelt! Det blir ju inte lättare av att vi båda är otränade heller, så just nu kan det nog bara bli bättre på den saken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.