Cykeln Ruby

Jag har faktiskt inte cyklat till stallet alls den här veckan. Anledningen till det är att jag har cyklat till skolan i stället, och att cykla både till stallet OCH till skolan på samma dag har känts lite för ambitiöst (läs: jobbigt). Fördelen med att cykla till skolan är ju att jag inte förlorar någon tid på det, då det faktiskt går lika snabbt som att cykla som att ta bussen+spårvagnen. Nackdelen är ju såklart att jag är lite varm och svettig när jag kommer fram, men det har faktiskt inte varit så farligt ännu då jag har cyklat relativt lugnt. Dessutom sitter jag ju mest för mig själv, ensam i en datasal, och jobbar så det är bara jag själv som drabbas av det =)

IMAG1667Har jag berättat att min cykel fått namnet Ruby? Den är röd och det står ”DiamondBack” på den så jag tyckte att det var ett passande namn. Min förra cykel hette Mike, för det rimmade på Bike. Mike the Bike!

Desto snabbare kan jag cykla på vägen hem, för då är det ju bara att hoppa in i duschen när man är framme. Mätte sträckan hem idag, och enligt Runtastic cyklade jag de 6.5 kilometrarna på 25 minuter ungefär, vilket är godkänt. Det är ju svårt att få upp farten inne i stan, det är alldeles för mycket bilar och människor för det, plus att man får stanna vid rödljus stup i kvarten.

Skärmavbild 2013-08-28 kl. 16.51.03

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.