Hästhoppning

Självklart var även Alice och Blondie med på gårdagens hoppträning, men i en egen grupp. Ibland är det ju svårt att ha hästar och ponnyer i samma grupp, eftersom de har olika storlek på avstånd, och denna träning hängde ju bara på avstånd så då fick de vara i olika grupper.

De fick göra samma övning om ponnyerna, med först bommar som uppvärmning och sedan hoppa lite olika serier. Dock inte så många upprepningar på varje övning eftersom båda hästarna är lite till åren och även lite runda om magen. Alice (och Evelina!) gjorde dessutom allt så himla bra så då är det bara onödigt att nöta för mycket. De hoppade så bra så de fick faktiskt hoppa två språng på 90cm, och det var inga som helst problem.

Inte heller Blondie eller Alice tyckte att muren eller vägbommen va nå läskig, får bygga nåt mer utmanande nästa gång…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.