Helgen

I fredags åkte jag och Axel och Katla till Gullspång med en madrass på släp. Ni kan tänka er att det var en seg resa med den hastighetsbegränsningen som det är när man kör med släp… Fram kom vi i alla fall och huvudattraktionen för besöket var såklart senaste tillskottet i familjen; brorsdotter Ella som nu är två veckor gammal. Henne fick vi kika på över en fika hemma hos Peter och Malin. En mycket söt och sovandes bebis! Vi träffade även Camilla, Anders och Elina som även de passade på att komma och kika på nytillskottet.

Vi kom hem till Göteborg i går vid tvåtiden ungefär, och då lämnade vi tillbaka kärran till syster och så åt vi lite mat innan vi åkte till stallet tillsammans. Det var faktiskt riktigt länge sen Axel var med i stallet, och nu har det ju hänt lite grejer också, med dränering och allt så fanns lite att kika på! Just nu är det lite provisoriska staket på de nya delarna, både för att man ska kunna använda de grusade delarna tills de nya stolparna kommer, men också för att se så staketdragningen blir snygg och prydlig. Man vill ju gärna inte ändra på stolpar som man satt ner ordentligt i asfaltsgruset…

Alice fick ta det lugnt med endast lite ponnyridning med en tjej som var på besök, och så fick Alice massa godis som tack för turen, så hon var väldigt nöjd och glad över det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.