Gjorde om, gjorde rätt!

Halv åtta lyckades jag ta mig upp ur sängen i morse, planen var egentligen att gå upp när klockan ringde vid sju men så blev det inte. Skyndade mig lite extra i stället så jag var bara sju minuter efter mitt tidsschema när jag anlände till stallet. Det pölade rätt bra där ute men Alice stod inne i ligghallen och var relativt torr.
Jag kratsade hovarna och tränsade direkt i hagen, hon var ändå ganska ren och jag skulle bara rida henne lite lätt barbacka i paddocken. Och det gjorde jag! Höll på i en halvtimme ungefär, skrittade fram henne en stund, travade lite kravlöst och upprepade skrittövningarna från träningen i förrgår. Alice kändes fin och jobbade på bra trots regnet. Tog lite mer trav och även lite galopp i varje varv efter skrittövningarna och hade jag bara haft lite mer tid så hade jag kunnat få henne riktigt fin, nu blev hon ”bara” lite mindre riktigt fin 🙂
Skrittade av henne en stund också, och sen fick hon äta lite kraftfoder och jag mockade lösdriften.
Nu sitter jag i bilen tillsammans med Katla och väntar på att Axel ska handla klart inne på Biltema. Alldeles nyss var vi inne på Nordstan och hämtade ut min ring! Den här gången granskade jag den noga och visst har de lyckats bättre denna gången! Den ser ju lika dan ut såklart, men nu är det även rätt material i den och den känns inte lika tung som den förra ringen, som ju var gjord i guld i stället för palladium som det skulle vara. Kul att de lyckas göra ringen så fin och lika dan varje gång, handgjord som den är! Men nu var det väl sista gången de ska behöva göra den får vi hoppas!

20140222-112024.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.