Helgen

I helgen har vi som sagt varit och hälsat på i Småland hos Axels familj som är här i Sverige över sitt sportlov. Lördagen var ganska lugn och den slutade väldigt tidigt för min del. Lite trött! Jag älskar att sova. Synd bara att tiden går så fort när man sover..

På söndag gick vi upp halv nio och åkte iväg till Axels farmors gård där det finns en verkstad som vi lånade ett par timmar för lite bilfix. Nästan standard när vi är där och hälsar på, men det är ju så mycket smidigare att greja med bilen när det finns riktiga verktyg och en bilhiss att använda. Denna gången passade det extra bra eftersom bilen lagom till vårt besök ville ha lite service och lite allmän inspektion som han fick. Vi har bytt bromsvätska och då luftat bromsarna och så, bytt olja, torkarblad och luftfilter och sen tänkte vi byta oljefilter också men då hade vi visst råkat köpa fel storlek så det får vi fixa nån annan dag.

Efter bilfixet åt vi lunch i stugan och ett par timmar senare åkte vi hemåt mot Göteborg igen. Kort men trevlig visit! Katla är också ganska nöjd efter helgen, en knapp timme efter vår ankomst till stugan satt han och jamade utanför altandörren med en stor mus i käften. Den smaskade han nöjt upp bakom TV:n och lämnade bara gallblåsan till mig att städa upp.

Katla1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.