Löshoppning

Vad skulle jag göra utan Alice?

Idag har Alice hjälpt mig att löshoppa Kaprifol. Det låter nåt va? Hon är verkligen en häst på miljonen min Alice och jag kan inte förklara i ord vad hon betyder för mig. Jag är otroligt glad över att hon och Kaprifol har blivit sådana vänner, och det är så roligt att Alice hjälper mig när jag arbetar med Kaprifol. Hur Alice har kunnat bli en sådan fantastisk, harmonisk och trygg häst är lite utav en gåta för mig, men jag hoppas att hon ska hjälpa mig att göra Kaprifol lika dan! Och visst är vi på god väg.

bild 1

Se här bara:

http://youtu.be/aozNfTTUkzs

och här:

http://youtu.be/O12JoLLabS4

Alice bara går in i galopp och galopperar så lugnt och fint och hoppar perfekt, och Kaprifol skuttar och busar! Det var exakt så här jag ville att det skulle gå till. Kaprifol hade störtkul och det är ju precis så hoppning ska vara så här i början. Även Alice hade roligt, det var länge sen hon fick hoppa nu!

Hela 55cm hoppade de idag, och visst ser det lite lovande ut inför framtiden?


bild 2

5 tankar på “Löshoppning

  1. Men hallå.. vadå?

    Alla våra barn och hästar har vart perfekta…

    Vad är problemet?

    gilla läget bara 😉

    Pappsegull

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.