Fina fredag

Jag höll mig faktiskt till planen i stallet idag; jag red en skogsrunda på Alice med Kaprifol på släp. Vi hade dessutom sällskap av Saga och hennes ponny! Hästarna skötte sig bra, vi fastnade bara runt ett träd en gång den här gången men vi lyckades trassla ut oss efter en stund. Kaprifol stannade ett par gånger på vägen ner genom skogen och behövde lite övertalning innan vi kunde fortsätta, kändes lite som att hon inte alls ville gå hem utan hellre gå en runda till. Lite sött. Jämfört med förra gången vi red samma runda så gick det bättre idag och Kaprifol hade mer energi kvar på slutet så det går ju framåt!

Alice skötte sig perfekt såklart =)

bild

 

Känns inte så dumt med fredag och en relativt lugn helg framför sig! På söndag ska vi visserligen ha en liten hopptävling i stallet men intresset för den den här gången var visst inte så stort, så den är nog klar väldigt snabbt.

1 tanke på “Fina fredag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.