Bildbomb på fölis!

Det är inte lätt att slita sig från stallet dessa soliga dagar!

Blondie (som alltså är Sofias, stallägarens häst och Blondie brukar gå tillsammans med mina hästar i hagen) är en mycket duktig mamma och tar bra hand om fölet. Hon är inte riktigt lika överbeskyddande längre heller, utan tillåter att fölet går några meter bort i alla fall. De flesta hästar i stallet har också vant sig vid att det finns ett föl på gården också, så de är inte lika störande längre. Förutom gamla Charm då, ni ser honom i bakgrunden på en av bilderna. Han älskar föl och blir helt tokig när han får syn på Blondies föl. Men det är ju så bland folk också, gamla människor blir lite tokiga när de får se bebisar 😉

1 tanke på “Bildbomb på fölis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.