Massa bilder

Nu har jag fått med mig kameran hem och den är full av bilder från både igår och idag! Så tacksamt att fota i strålande solsken och sommarblanka hästar! Går nästan inte att misslyckas =)

Idag har jag och några tjejer i stallet löshoppat. Vi började med deras två ponnyer och sedan tog vi mina två busar. Alice och Kaprifol fick jogga runt lite lösa först och värma upp sig och sedan fick de, som tidigare, springa i löshoppningskorridoren båda två samtidigt. Idag hade jag ställt upp två studs följt av två galoppsprång fram till nästa hinder. Kaprifol hade lite problem att hålla iordning på sina långa ben, men det gick bättre och bättre! Efter en stund gjorde jag om de två studsen till ett enda hinder och så fick Kaprifol hoppa ett par gånger utan Alice och det gick också bra. Hon är tveksam till att gå bort från Alice men hon vill gärna gå in i korridoren och hoppa och det är ju bra! Hon bjuder fint och verkar tycka att det är roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.