Hoppning – Marcello

I fredags hoppade jag ju Marcello lite när vi ändå hade en hoppövning framme. Övningen var en serie hinder längs medellinjen där jag kom in i trav, hoppade två studshinder sen två galoppsprång fram till det gröna krysset, sen två galoppsprång och så två studshinder som avslutning.

Marcello (f.2002, holländsk import) är inte så mycket hoppad, men han gör det med glädje! Just studs tyckte han var lite klurigt så bommarna flög ett par gånger innan vi fick ordning på grejerna. Vi höll dock inte på så länge, det är en krävande övning och Marcellos något runda mage gjorde nog inte saken mindre jobbigt för honom!

2 tankar på “Hoppning – Marcello

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.