Grillning och fotboll

Just i detta nu grillas köttet för fullt på grillen på gräset nedanför vår balkong. Regnet droppar lite så det blir nog till att äta inomhus men det ska nog smaka gott ändå! Är ju ändå första grillningen i nya lägenheten! =)

grill

Ikväll ska vi in till Göteborg (ja vi bor ju inte ens i Göteborgs kommun längre!) och träffa lite folk och kika på VM-finalen i fotboll. Det blir säkert trevligt även om jag väl egentligen inte är någon fotbollsfantast! Men det är ju ändå VM-final och de flesta vi träffar i kväll är tyskar så det blir nog en spännande match.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.