Sunny sunday

Efter att jag droppat av Axel på flygplatsen igår förmiddags susade jag och Katla vidare till syster med familj i stugan vid Vanderydsvattnet. Vi hade en riktigt solig dag som blev blåsig, mullrig och regnig precis när vi grillat klart maten så den intogs inomhus. Kvällen blev trevlig och vi spelade lite kort, drack portvin och knaprade chips när barnen gått och lagt sig, inte så dumt! Jag och Katla sov i lillstugan en bit bort, och det var länge sen jag sov så bra. Efter regnet var luften ren och sval och med fönstret öppet till lillstugan blev det riktigt behagligt där inne!

I dag åkte jag och Katla mot Göteborg relativt tidigt, i morgon är det ju dags för jobb igen och det kändes bra att komma hem i tid och greja lite samt åka och titta till Kaprifol. Helt onödigt egentligen då det är en annan som har ”vattenjour” denna vecka, och därmed kikar till hästarna, men jag kan inte låta bli att åka dit och klia lite på henne och se så hon trivs med livet. Det gör hon! Och inte verkar hon ha nån tjockis-gen heller, för jag tycker inte hon har blivit speciellt mycket rundare ännu, men det kommer väl nu när de bytt hage till en med mer mat i!

Hepp! Tillbaka till verkligheten! Sista semestertimmarna nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.