Min dag

Väckarklockan ringde 6.20 i morse och ungefär en halvtimme senare låste jag ytterdörren och gick ut till bilen. Halv åtta stämplade jag in på jobbet och som vanligt började jag min dag med att starta jobbdatorn och se om jag fått några nya mail eller om det kommit andra nyheter. Fram till lunchen klockan tolv pysslade jag med några olika provningar, där i bland frosttest och nötningstest på olika naturstenssorter.

Jag tog en halvtimmes lunch idag, tycker det är ganska lagom. Jag hinner äta min mat, snacka lite med några kolleger och slappa en stund innan det är dags att köra igång igen. Eftermiddagen gick åt till att fixa lite med utrustningen till en provning som inte används speciellt ofta. Senaste gången var det 1.5 år sedan så ni kan tänka att det är lite att greja med. Det är en ganska speciell provning som bland annat går ut på att hetta upp ett rum till 80 grader, och just den temperaturen kommer jag testköra det hela på i morgon. Kan redan se framför mig hur något kommer att krångla så jag blir tvungen att gå in i rummet när det är som varmast.. Bastukänsla delux!

Efter jobbet, vid fyratiden åkte jag till stallet och träffade stallägaren Camilla. Jag fastnade hos henne en stund och pratade om lite allt möjligt och sedan åkte jag till hagen där Kaprifol fick lite mineraler kryddat med saftiga äpplebitar. Inte så tokigt sa hon!

När hon ätit upp och jag borstat av henne lite åkte jag vidare hemåt till min stackars sjuka pojkvän där vi ganska snart åt mat tillsammans. Och nu är vi här i skrivandets stund, så så såg min dag ut helt enkelt! Resten av kvällen kommer bjuda på film, så det är väl lika bra att jag lägger i från mig datorn så vi kan kika på den!

IMG_3185I morgon ska jag hälsa på Alice! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.